Frumuste si tinerete

 

Tinerețea este, prin definiţie, limitată în timp, frumusetea poate fi găsită in fiecare vârstă a vieţii.  Frumos poate fi și un chip matur.

Frumusețea nu are definiție și nici un tipar.
Guillaume Apollinaire a scris că: ,,Frumuseţea este un moment şi că aceasta nu are nevoie de perfecţiune,,. Frumusețea, nu este doar o formă. O persoană trebuie să vorbească, să se miște, să-și exprime părerile, să gesticuleze pentru a îmbina frumuseţea sa interioară alături de cea fizică.

Frumuseţea interioară a unui individ este motorul pentru frumuseţea sa externă. Dar frumusețea exterioara este cu siguranta vehiculului care vă permite să vă exprimați frumusețea interioară.

Cei mai tineri sunt în căutarea frumuseții, pe când cei maturi caută tinerețea, care este asociată cu frumusețea. O femeie de 20-25 de ani vrea să fie în fiecare zi frumoasă, nu se gândește cum să se mențină tânără, nu este încă preocupată de tinerețe.

Pe când o femeie sau un barbat de 50 de ani are dorința să întinerească. Din fericire, sunt multe femei de 50 de ani care sunt mereu frumoase, subțiri și atrăgătoare, acestea s-au îngrijit din timp și s-au ocupat de corpul lor cu multă grijă.

În timp frumusețea se transformă iar trăsăturile tinerești devin mai aspre.

În ceia ce privește frumusețea bărbatului, criteriile nu sunt armonia sau comportamentul grațios, ci charm-ul și eleganța. Se cere de asemeni ca bărbatul să aibă clasă și să păstreze o atitudine sportivă sau cel puțin dinamică.

Barbații sunt tot mai interesați de a-și păstra silueta, pentru a remedia burta, care se formează în jurul celor patruzeci de ani. Noi suntem programați pentru a trăi o sută douăzeci de ani, dar în timp, cele mai multe celule nu se regenerează, ţesuturile îşi pierd elasticitatea, mușchii se atrofiază, scheletul devine rigid iar articulatiile se degradează.

Când încep aceste schimbări am încetat să mai fim tineri iar prima preocupare este să îmbătrânim mai lent și într-un mod plăcut vizual.

În prezent, nici știința și nici chirurgia estetică nu sunt capabile să recupereze tinerețea trecută. Chirurgia estetică  prin progresele sale recente poate sa ofere, o reală eficacitate  in remedierea considerabila a semnelor imbatranirii si nu in ultimul rand pentru a prelungi atributele tineretii. In aceasta idee, tehnicile actuale  si de mentinere a prospetimii chipului tanar cu care am fost obisbnuiti au ajuns la un inalt grad de rafinatete.

Un simplu dar eficient tratament combinat de stergerea ridurilor de la coltul ochilor, de ridicare a colturilor gurii cazute cu un aspect trist, amandoua sustinute de un tratament de stimulare microcelulara pot oferi nebanuit de repede o schimbare senzationala asupra propriei impresii despre sine si o apreciere a anturajului.

Experienta acumulata de chirurgia estetica in cadrul acestor tratamente conduce in momentul actual la posibilitatea fiecarui potential pacient, de-a  rezolva unele probleme de autoperceptie sacaitoare, intr-un mod rapid eficient si cu o investitie financiara rezonabila.

Ca informatie concreta, un pacient interesat in accederea la aceste tehnici de rejuvenare faciala ar trebui sa stie:

 Spre deosebire de interventiile chirurgicale, in majoritatea cazurilor, tratamentele cu toxina botulinica, de umplere a santurilor cu acid hialuronic, de remodelare a pometilor si obrajilor prin tehnica ultramoderna de VOLUMETRIE FACIALA  cu ajutorul microcanulelor specializate, nu necesita o pregatire speciala a pacientului, nu este supusa durerilor post interventionale si permite reluarea activitatii cotidiene.

Prin operațiuni anti-aging de rejuvenare facială, prin umplerea ridurilor mari, și prin aplicarea microinjectiilor de hidratare  chipul va arăta îngrijit și relaxat.

Asadar, tot efortul depus pentru improspatarea chipului este menit sa ne sustina in lupta cu trecerea inevitabila a timpului.

In acest fel, salutam trecerea anilor cu zambetul pe fata!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s